El BerguedÓ
CA Ě ES Ě EN Ě FR
0 items - 0,00€

GASTRONOMIA

"El Berguedà és d’aquells llocs que es recorden assegut al voltant d’una taula. El simple tast d’un moixernó, d’un plat de patates emmascarades o d’un freginat ens transporta indefectiblement a Queralt, al Pedraforca o a les fèrtils planes del sud. I, segurament, tots aquests indrets mai més no abandonaran el raconet del nostre cervell on s’emmagatzemen les experiències plaents. Tot plegat té molt a veure amb la indiscutible qualitat dels productes: els bolets, la vedella, els embotits, els formatges, el pollastre, el blat de moro escairat, els pèsols negres...” Enric Alfonso, del llibre “Berguedà. La muntanya, la tradició, la taula. Cuina mil·lenària”, d’Arola Editors.

Gastronomia Gastronomia Gastronomia

LINKS D'INTER╚S

LLOCS D'INTER╚S

El Club dels Sabors del BerguedÓ

El Club dels Sabors del BerguedÓ

El Club dels Sabors del Berguedà està format per restaurants i productors agroalimentaris berguedans que treballen en la promoció dels productes i plats autòctons sota la premissa de la qualitat, l’autenticitat i la tradició.

+ Informaciˇ
La Cuina de la Caša del BerguedÓ

La Cuina de la Caša del BerguedÓ

Ja ha començat la temporada de caça!

La tradició es renova i els restaurants del Berguedà us ofereixen la millor acollida per als mesos hivernals i una gastronomia adient en un format de menú a preu tancat.

Així, de novembre a març podreu degustar un entrant a base de productes locals dels membres del Club dels Sabors del Berguedà, un plat principal de caça i unes delicioses postres.

+ Informaciˇ
La Cuina del Bolet del BerguedÓ

La Cuina del Bolet del BerguedÓ

La riquesa dels productes de la terra s’exemplifica a la nostra comarca a través dels bolets. Durant tot l’any, però especialment a la tardor els gaudireu en tota la seva plenitud en els menús que els restaurants de la comarca que participen en la campanya de la Cuina del Bolet, dediquen en la seva totalitat al producte per excel·lència... Aperitiu de bolets, primer plat de bolets, segon plat de bolets i, les postres? Clar que sí! També amb bolets!

+ Informaciˇ
Contacte    AvÝs Legal   |       
Oficina de turisme del BerguedÓ. Tel 938 221 500
Horari d'atenciˇ al p˙blic: de 9 a 13h i de 15 a 18h de dilluns a dissabte
Patrocinadors