El BerguedÓ
CA Ě ES Ě EN Ě FR
0 items - 0,00€

CULTURA

Art, música, pintura i festes.

Construir utopies però també conèixer el nostre passat és part del què ens permet fer la cultura.

El Berguedà no es descuida de la seva. En podràs fer un tast en cadascun dels municipis de la comarca visitant museus, celebrant les festes més tradicionals amb la gent de l’indret i fins i tot tastant els plats que donen al Berguedà bona part de la seva essència.

 

Cultura Cultura Cultura

LLOCS D'INTER╚S

RomÓnic

RomÓnic

Romànic, un llegat que es conserva: El Berguedà preserva una bona mostra de romànic de diferents èpoques. Ermites, monestirs, ponts, esglésies, fins i tot castells i cases. Tota pedra insisteix en recordar-nos un dels passats romànics més rics de Catalunya. Multitud de racons ens el mostren, a través de pintures úniques com a Sant Quirze de Pedret; o a través de la senzillesa de línies feta espectacularitat com a Sant Jaume de Frontanyà. Parets, absis, contraforts, campanars...

Mai no t’hauries pensat que les pedres tinguessin tantes coses a explicar!

+ Informaciˇ
Museus i Centres d'interpretaciˇ

Museus i Centres d'interpretaciˇ

Conservar i divulgar el patrimoni. Estimar-lo i gaudir-ne. Petits museus escampats per tot el territori i gelosament cuidats ens deixen veure allò que el pas dels anys ha amagat, els secrets més ben guardats de la comarca.

+ Informaciˇ
Rutes Culturals

Rutes Culturals

Per aquells que els agrada aprendre molt en poca estona, la comarca té rutes temàtiques que alimenten les ments més àvides. Conèixer la història de la revolució industrial al nostre país passejant per les colònies tèxtils del Parc de les Colònies del Llobregat; sentir l’olor d’una terra de carbó i abans de dinosaures, en la ruta minera; o recórrer dalt d’un trenet el pas de Gaudí per la zona. Entra i tria la teva font de coneixement.

+ Informaciˇ
Contacte    AvÝs Legal   |       
Oficina de turisme del BerguedÓ. Tel 938 221 500
Horari d'atenciˇ al p˙blic: de 9 a 13h i de 15 a 18h de dilluns a dissabte
Patrocinadors