El Berguedà
CA · ES · EN · FR
0 items - 0,00€

MULTITIQUET ´ESPAIS FOTOGRÀFICS´

MULTITIQUET ´ESPAIS FOTOGRÀFICS´
  • MULTITIQUET ´ESPAIS FOTOGRÀFICS´

Aquí teniu una selecció de llocs on podeu començar a fer les vostres primeres fotos del Berguedà- Veureu que quan us hi poseu ja no podreu parar de fotografiar aquesta comarca. No s'acaba mai !

I per fer-vos companyia en el vostre periple, el "Passaport Berguedà" que us permetrà aconseguir punts i bescanviar-los per molts regals.

08Espaisfotografics.pdf

Notes

Cal que us imprimiu el PDF del multitiquet que heu escollit i que el presenteu en la primera visita que escolliu, juntament amb el localitzador de compra. Allà se us posarà un segell a la primera visita i a partir de llavors, aquest multitiquet ja estarà validat per fer les següents visites.

Si us és més còmode, podeu doblegar el multitiquet per la meitat, enganxar-lo i doblegar-lo. Us quedarà plegat a tamany d'una targeta de crèdit.

El multitiquet té validesa per un any a partir de la visita en el primer recurs. Cal mostrar el multitiquet en cada visita per tal que us el segellin per donar conformitat a la visita.

El multitiquet té validesa tant si us l'imprimiu a color com en blanc i negre.

En cap cas es retornarà cap import per les visites no realitzades un cop s'hagi validat el multitiquet.

Cada multitiquet inclou una única visita en cadascun dels llocs que surten detallats en cada multitiquet.

Les visites hauran de fer-se dintre dels horaris d'obertura habitual de cada recurs inclòs en cada multitiquet. No es podrà fer cap visita fora dels horaris d'obertura habituals. Podeu consultar els horaris de visita en les mateixes webs de cada recurs turístic que consten en el mateix document.

Per al multitiquet "Espais Fotogràfics" cal recollir el Passaport Berguedà a l'oficina comarcal de turisme del Berguedà, a la carretera C-16 Km 96 dintre dels horaris d'obertura habitual de l'oficina.
 

 

CONTACTE

ADREÇA

Berguedà

INFORMACIÓ I RESERVES

Ampliar mapa

ACTIVITATS DISPONIBLES

Introdueixi una data per consultar disponibilitat
Contacte    Avís Legal   |       
Oficina de turisme del Berguedà. Tel 938 221 500
Horari d'atenció al públic: de 9 a 13h i de 15 a 18h de dilluns a dissabte
Patrocinadors