El Berguedà
CA · ES · EN · FR
0 items - 0,00€

FRANS CUSPINERA, GIRA GAROINA 2018

FRANS CUSPINERA, GIRA GAROINA 2018
  • FRANS CUSPINERA, GIRA GAROINA 2018
  • FRANS CUSPINERA, GIRA GAROINA 2018

Torre de l’Amo de Viladomiu Nou.
Divendres dia 24 d’agost a les 21:00 h.
Entrada anticipada en aquest web i fins el dia abans de l’espectacle, 5€.
Entrada el mateix dia del concert directament a la Torre de l’Amo 6€.
Acompanyat per la pianista María Poyatos, Frans Cuspinera ens presenta les cançons del seu disc 'Garoina' (Picap, 2017) en format duet. Una gira íntima i emocional on es pot gaudir dels temes del disc i algunes versions interpretades d’una manera molt especial.
'Garoina' es el primer disc del cantautor garriguenc Frans Cuspinera, amb el qual ha guanyat el premi Carles Sabater a la millor cançó́ en català̀ de l’any. Igualment, el vídeo 'Jo sóc d’un paisatge', amb més de 47000 reproduccions a Youtube i guardonat en 3 festivals, ha estat el 60è clip més vist de 2017 en llengua catalana.
GAROINA és un tribut al mar, a les nostres costes, a les cases humils i fortes que aguanten l’embat del fred humit a l’hivern, a les barquetes que sostenen atrafegats pescadors que sempre tenen a punt algun comentari savi sobre qualsevol dels temes que els treguis en conversa. Però també parla de nosaltres i de les nostres relacions, sempre sotmeses a les presses i als silencis que de vegades fan mal, de vegades ens salven de la dolorosa veritat. Ja ha sonat a sales com Luz de Gas, el Tradicionàrius o el Harlem, es un tribut a l’Empordà, a les nostres costes, a les cases humils i fortes que aguanten l’embat del fred humit a l’hivern, a les barquetes que sostenen atrafegats pescadors que sempre tenen a punt algun comentari savi sobre qualsevol dels temes que els treguis en conversa.

Fora de nucli urbà Accés a persones de mobilitat reduida Jardí/terrassa No admeten gossos No admeten targeta de crèdit No es permet fumar

Notes

Venda Anticipada des de aquest lloc web fins el dia 23 d’agost a les 11h.
Per el dia de l’espectacle es podran adquirir directament a la Torre de l’Amo a partir de les 20:00h.

CONTACTE

ADREÇA

Torre de l'Amo de Viladomiu Nou.
08680 Gironella, Barcelona

INFORMACIÓ I RESERVES

Ampliar mapa
FRANS CUSPINERA, GIRA GAROINA 2018

ACTIVITATS DISPONIBLES

Introdueixi una data per consultar disponibilitat
Contacte    Avís Legal   |       
Oficina de turisme del Berguedà. Tel 938 221 500
Horari d'atenció al públic: de 9 a 13h i de 15 a 18h de dilluns a dissabte
Patrocinadors