El Berguedà
CA · ES · EN · FR
0 items - 0,00€

NUCLI ZOOLÒGIC DE FUIVES

NUCLI ZOOLÒGIC DE FUIVES
  • NUCLI ZOOLÒGIC DE FUIVES
  • NUCLI ZOOLÒGIC DE FUIVES

Fuives és la major reserva de rucs catalans de tot el món. Es troba a la comarca del Berguedà, dins el terme municipal d'Olvan.
El nostre nucli zoològic està qualificat com a zona paisatgística i reserva natural, en una típica casa pairal catalana anterior al segle X.
El nostre objectiu és difondre el coneixement d'una raça autòctona i d'aquesta manera evitar-ne la seva extinció, ja que forma part del patrimoni genètic català.
Actualment el nostre centre de reproducció ha obtingut la qualificació d'aula d'entorn natural. Això significa que els nostres visitants podran conèixer de ben a prop una raça desconeguda per a molts.
Donem a conèixer com s'ha dut a terme aquesta recuperació i manteniment del guarà. També expliquem característiques pròpies de la raça, com per exemple: la reproducció natural, la inseminació artificial, l'alimentació, les qualitats físiques...
Durant la visita guiada podran veure guarans i coneixeran, per mitjà d'audiovisuals i de l'ecomuseu, la història de la raça i de l'explotació. A més, els visitants també podran veure una exposició d'eines del camp i moltes altres coses!
 

Les animaux de ferme En dehors du noyau urbain Les chiens sont admis Accès pour handicapés

CONTACT

ADRESSE

CASA FUIVES
08611 Olvan, Barcelona

RENSEIGNEMENTS ET RÉSERVATIONS

Agrandir le plan
NUCLI ZOOLÒGIC DE FUIVES

ACTIVITÉS DISPONIBLES

Entrez une date pour vérifier la disponibilité
Contact    Juridique   |       
Oficina de turisme del Berguedà. Tel 938 221 500
Horari d'atenció al públic: de 9 a 13h i de 15 a 18h de dilluns a dissabte
Patrocinadors