El Berguedà
CA · ES · EN · FR
0 items - 0,00€

NUCLI ZOOLÒGIC DE FUIVES

NUCLI ZOOLÒGIC DE FUIVES
  • NUCLI ZOOLÒGIC DE FUIVES
  • NUCLI ZOOLÒGIC DE FUIVES

Fuives és la major reserva de rucs catalans de tot el món. Es troba a la comarca del Berguedà, dins el terme municipal d'Olvan.
El nostre nucli zoològic està qualificat com a zona paisatgística i reserva natural, en una típica casa pairal catalana anterior al segle X.
El nostre objectiu és difondre el coneixement d'una raça autòctona i d'aquesta manera evitar-ne la seva extinció, ja que forma part del patrimoni genètic català.
Actualment el nostre centre de reproducció ha obtingut la qualificació d'aula d'entorn natural. Això significa que els nostres visitants podran conèixer de ben a prop una raça desconeguda per a molts.
Donem a conèixer com s'ha dut a terme aquesta recuperació i manteniment del guarà. També expliquem característiques pròpies de la raça, com per exemple: la reproducció natural, la inseminació artificial, l'alimentació, les qualitats físiques...
Durant la visita guiada podran veure guarans i coneixeran, per mitjà d'audiovisuals i de l'ecomuseu, la història de la raça i de l'explotació. A més, els visitants també podran veure una exposició d'eines del camp i moltes altres coses!
 

Animales de granja Fuera del núcleo urbano Se admiten perros Acceso a personas de movilidad reducida

CONTACTO

DIRECCIÓN

CASA FUIVES
08611 Olvan, Barcelona

INFORMACIÓN Y RESERVAS

Ampliar mapa
NUCLI ZOOLÒGIC DE FUIVES

ACTIVIDADES DISPONIBLES

Introduzca una fecha para consultar disponibilidad
Contacto    Aviso Legal   |       
Oficina de turisme del Berguedà. Tel 938 221 500
Horari d'atenció al públic: de 9 a 13h i de 15 a 18h de dilluns a dissabte
Patrocinadors